Tobogane

DSC_2726Toboganele tip „TUNEL” sunt construite din tuburi cu diametrul de ø 1200 mm şi sunt destinate celor ce preferă o alunecare lungă şi mai lentă. Panta acestor tipuri de tobogane este de 10 – 14%.
Pentru cei ce doresc o alunecare mai scurtă dar mai rapidă, există varianta „ACVATUB”. Aceste tipuri de tobogane rapide sunt realizate din tuburi cu diametrul de ø 825 mm, şi oferă o satisfacţie aparte.

 

 

DSC_2796Un alt tip de Tobogan KAMIKAZE este destinate celor ce preferă senzaţiile tari, oferite de o alunecare de mare viteză. Dacă se doreşte mai mult decît o alunecare rapidă, panta poate fi întreruptă de 1 – 2 trepte ce vor reduce viteza. Oricare dintre cele două variante s-ar alege, aterizarea se va face în condiţii de maximă siguranţă.

 

 

asdfasdfasdf sssssssssssssss

 

Toboganele SPACE HOLE sunt creaţii destinate unei alunecări lungi şi de viteză, oferind senzaţii nemai întâlnite. Utilizarea acestui tobogan vă va oferi trei tipuri de senzaţii, prima fiind o alunecare rapidă într-un tub, urmată de câteva rotaţii oferite de forţa centrifugă şi în final o prăbuşire în apa bazinului. Toboganul SPACE HOLE îţi oferă o doză mare de adrenalină!

 

 

ddddddddToboganele WAVE sunt produse de ultimă generaţie, ce oferă o alunecare de mare viteză şi o doză mare de adrenalină. La proiectarea acestor tipuri de tobogane s-au avut în vedere asigurarea unor condiţii de maximă siguranţă utilizatorilor, la un nivel de performanţă ridicată. Alunecarea pe acest tip de tobogan reprezintă o experienţă ce-ţi taie răsuflarea – dar merită să încercaţi ! Suntem siguri că foarte mulţi dintre  Dvs. se vor întoarce doar pentru senzaţia oferită de toboganul WAVE.