Vremea caldă a scos oamenii la piscine!

Vremea caldă i-a scos pe oameni la piscine. La Aqua Park-ul din Sociteni s-au adunat astăzi zeci de oameni. Pentru cei maturi cât și pentru cei mici au fost organizate distracţii nelimitate cu invitați speciali, personaje din povești, concursuri şi surprize. Pentru a atrage cât mai mulţi clienţi, administratorii vin cu oferte speciale.

Cei mai entuziasmaţi au fost copiii. Pentru ei au fost aduşi clovni şi animatori.

Adulţii s-au distrat şi ei pe cinste.

Pentru vizitatori, au fost organizate şi programe artistice.

Administratorii spun că principala surpriză este o reducere de 50 la sută din costul biletului, până în data de 16 iulie. Potrivit lor, numărul vizitatorilor le-a depăşit aşteptările.

„Au venit mai mult decât ne-am aşteptat, timpul de afară este super, ţine cu noi. Astăzi este la jumătate de preţ, până la 16 iunie la fel vom păstra promoţii foarte bune pentru toţi cât pentru copilaşi cât şi pentru cei maturi. Avem 50 de salvamari”, a declarat administratoruk Aqua Park-ului, Mihail Omilianovici.

Preţul unui bilet la La Aqua Park-ul din Sociteni este de 200 de lei.

Pentru picii de până la patru ani, intrarea este gratuită, iar pentru copiii care au până la 11 ani, părinţii trebuie să scoată din buzunar 100 de lei.

Citește mai mult: https://www.publika.md/vremea-calda-a-scos-oamenii-la-piscine-cat-costa-biletul-pentru-distratie-la-aqua-park_2970745.html#ixzz5GQvsPJF0