5 motive pentru ca să vizitezi Aqua Magic Moldova.

Orice persoană care măcar pentru o dată în viața a vizitat Aqua Magic, cunoaște despre paradisul adevărat.  Copii, maturi, turiști de toate vîrstele și naționalitățile s-au bucurat cu adevărat de vacanțe cu mult soare, apă, tobogane, premii și multă multă  distracție.

Așadar: de ce Aqua Magic ?

  1. Pentru că este unicul loc din țară, unde poți cu adevărat să te bucuri de adrenalina pe care ți-o oferă cele mai noi tobogane.
  2. Pentru că avem cele mai bune prețuri! doar cu 100 lei, un copil se poate bucura o zi întreagă de toată frumusețea, adrenalina și buna dispoziție. Iar în cazul în care alegi să vii după ora 17:00 achiți doar jumătate de preț.
  3. Ai acces la cea mai mare piscină la care ai fost vre-o dată în Moldova. Gata cu înghesuiala în piscină, doar la Aqua Magic poți să înoți cît dorești, poți să sari în apă ori de cîte ori ai dorință, fără ca să deranjezi pe cineva.
  4. Vei avea ce povesti cu adevărat. Ești copil sau matur? după ce vei vizita Aqua Magic,  vei simți nevoia de a te împărți cu emoțiile pozitive pe care le-ai trăit doar la Aqua Magic, iar despre faptul că vei dori să revii înapoi nu mai scriem, pentru că această dorință o vei avea chiar a doua zi.
  5. Pentru că primești premii adevărate! în fiecare săptămînă Aqua Magic oferă premii pentru cei mari dar și cei mici, vii la Aqua Magic, participi la concursuri iar premiile pur și simplu te inundează.